About hello summer

Onze hoofdstad is een stad in constante evolutie, bruisend van nieuwe initiatieven, levendig. Een stad in beweging!

De Stad Brussel heeft dan ook besloten om niet bij de pakken te blijven zitten: zij ziet in deze moeilijke situatie een nieuwe kans om haar zomeractiviteiten opnieuw uit te vinden.

De opzet is duidelijk: de spelers uit de evenementensector ondersteunen en tegelijkertijd het imago van onze prachtige hoofdstad opblinken. We willen de Brusselaars en andere bezoekers laten genieten van de geneugten van de zomer door het talent in te zetten van onze artiesten en technici, onze verenigingen, onze handelaars en de inwoners zelf.

Met respect voor de veiligheidsmaatregelen bieden we op verschillende locaties een brede waaier van activiteiten voor een gevarieerd publiek, met een kwalitatief programma dat deugd zal doen, voor onszelf en voor anderen. Alles vindt plaats onder de kleurrijke vlag van Hello Summer, dat deze zomer alle activiteiten groepeert die de stad Brussel met veel zorg voor haar inwoners heeft uitgewerkt.

ABOUT

03.07 > 30.08
HELLO SUMMER

De Stad Brussel was vastbesloten om diverse sectoren te ondersteunen die getroffen werden door een ongekende gezondheidscrisis.
Tijdens Hello Summer waren er dan ook 625 artiesten en 21 organisaties, blij en dankbaar om weer op het podium en voor het publiek te staan.

Gedurende 45 dagen fleurden ze op 37 verschillende plaatsen 186 evenementen op. Ze boden een royaal programma aan, variërend van muziek tot sport, kinderactiviteiten, toneel, circus, kunstprojecten… 

Straten, pleinen, wijken, terrassen… Deze zomer werd de Stad Brussel ingehuldigd in een ontspannen sfeer, helemaal in het teken van delen en creativiteit.