FAQ.

Covid-19

De hele site is conform aan de verplichte sanitaire normen. In de wachtrijen zijn vloermarkeringen aangebracht om een afstand van 1,5 m tussen elke persoon te garanderen. Voordat u naar binnen gaat, staan er bij de ingangen alcogels ter uwer beschikking. De activiteiten en concerten vinden zittend plaats om een afstand van 4m2 per persoon te kunnen garanderen. Gelieve de geldende hygiënemaatregelen te respecteren.

Het dragen van een masker is niet verplicht, maar wordt sterk aanbevolen.

Tickets

Tickets zijn enkel hier verkrijgbaar : https://shop.agenda.brussels/nl/expo/init/2868

Nee, er is mogelijkheid om ter plaatse te registreren als de activiteit niet volzet is. Let op, zorg dat je 15 minuten voor aanvang van de activiteit aanwezig bent. Het ticket is 30 minuten na aanvang van de activiteit niet meer geldig.

Tickets voor de Fifty Summer Sessions zijn beperkt tot maximaal 4 tickets per persoon. Voor de andere activiteiten geldt geen limiet.

Als er plaatsen beschikbaar zijn, kunt u zich naar de kassa begeven. Gelieve eerst online te kijken of er nog plaatsen beschikbaar zijn : https://shop.agenda.brussels/nl/expo/init/2868

Info

Voor alle vragen met betrekking tot de pers kan je terecht bij Marina Bresciani -

Ja, voor drank en snacks kan u bij Entrepote terecht. Alle gerechten en bijgerechten zijn huisgemaakt en op smaak gebracht met kruiden uit hun stadsmoestuin.

Er zal inderdaad een plek voorzien zijn om baby’s te verschonen en hun flesje of maaltijd in alle rust op te warmen. De Baby Corner is open van 3 juli tot 23 augustus, tijdens de openingsdagen en -uren van de Vaux-Hall.