hello-summer-sport

Sport

Sport in al zijn vormen

In lijn met het evenementenconcept dat Brussel Bad zo succesvol maakte, pakt ook Hello Summer uit met een mooi sportaanbod, toegankelijk voor iedereen en volledig gratis, dat per site varieert. Vind het volledige programma hier.

Initiatie in gevechtssporten– GRATIS

De Brusselse clubs bieden initiaties aan in gevechtssporten zoals Engels en Thais boksen of Taekwondo. 

Yoga – GRATIS

Iedereen voelt zich zen na een yogasessie in open lucht op Hello Summer, toegankelijk voor alle niveaus. Iedere zondag van 14 tot 15 u.

Klimmen – GRATIS

Waan je even Spiderman en klim naar de hoogste toppen tussen de Brusselse gebouwen! Enkel op 26 juli aan de Congreskolom in het centrum van Brussel.

Beach Volley Toernooi

Het beroemde Brusselse Beachvolley zomertoernooi vindt plaats op 04.08, vanaf 12u aan de Congreskolom.
Prijs : 5€ per team (2 of 3 personen per team)
Inschrijvingen : van donderdag 25.07 tot zaterdag 03.08 aan de sporthut op Hello Summer of telefonisch via +32 (0)487 13 10 21 tijdens de openingsuren van het evenement (12 tot 22u). In het geval dat het toernooi uitverkocht zou zijn, communiceren we hierover via onze Facebook pagina.

CrossFit – GRATIS

Op 25/08 zijn er initiaties in deze sporttak, die fitness, krachttraining en cardio combineert. Van 12 tot 18 u. op de Leopoldsquare.

Verhuur van sportterreinen

Zin om een uurtje buiten te sporten met collega’s of vrienden? Hello Summer biedt alle sportliefhebbers, zowel amateurs als professionals, de mogelijkheid om een sportterrein te huren in de stad, à rato van €1 per persoon en per uur, inclusief gebruik van materiaal zoals ballen, rackets enz.

Beachvolleybal (enkel aan de Congreskolom), grassvolleybal, petanque, tafeltennis, badminton, racket, spikeball, panna, … Dat wordt moeilijk kiezen!

Reservaties : van donderdag 25.07 tot zaterdag 03.08 aan de sporthut op Hello Summer of telefonisch via +32 (0)487 13 10 21 tijdens de openingsuren van het evenement (12 tot 22u).