Sport.

Deze zomer zullen de Brusselaars en andere bezoekers kunnen kiezen tussen het rijkelijk aanbod aan activiteiten die georganiseerd worden door de Stad Brussel, om de bewoners te entertainen en om de diverse sectoren die getroffen werden door de sanitaire cirsis te ondersteunen.

De zomer zal sportief zijn in Brussel !

Elke zondag, tot 30 augustus zal de Stad Brussel neerstrijken in de verschillende buurten van Brussel, Laken, Neder-over-Heembeek en Haren. Op het programma : 8 dagen gevuld met sportactiviteiten in 2 buurten op hetzelfde ogenblik, een uitgelezen kans om samen te komen onder de noemer van sport. Dit evenement zal basketbal 3 tegen 3 en atletiek in de kijker zetten. En als kers op de taart: de komst van de topatleten van onze Brusselse sportclubs om hun gouden raad te delen met de jongeren.

Daarenboven worden er multisport ruimtes geïnstalleerd in Neder-over-Heembeek (Versailles, van donderdag 6 tot zondag 9 augustus), Laken (Modelwijk, van donderdag 13 tot zondag 16 augustus) en Ambiorix (Square, van donderdag 20 tot zondag 23 augustus). Ze worden voorzien van stadsmeubilair zoals pingpongtafels, Mölkky en Kubb kegels, petanquebanen en badmintonterreinen…

Tot 30 augustus, zal er keuze te over zijn om de Brusselse zomer feestelijk te vieren !

Bioscoop Kinderen Muziek Sport Voorstellingen

Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Week van Evenementen

Evenementen voor week 10 augustus 2020

Deze week

Loading Events
ma 10
Geen evenementen vandaag
di 11
Geen evenementen vandaag
wo 12
Geen evenementen vandaag
do 13
Geen evenementen vandaag
vr 14
Geen evenementen vandaag
za 15

Easy summer swing

15 augustus @ 18:30 - 21:30
zo 16

Yoga (ouders – kinderen)

16 augustus @ 10:30 - 11:30

Multisport Park van Haren

16 augustus @ 14:00 - 18:00