Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Filters

Als u één van de invoergegevens wijzigt, wordt de lijst met gebeurtenissen vernieuwd met de gefilterde resultaten.

Laatste afgelopen Evenementen

In the Streets – VIBE – Concerten

Spanjeplein Spanjeplein, Brussel

Programmatie door Chamber Music for Europe & Amadeus & Co Chamber Music for Europe brengt de professionele kamermuziekensembles van de nieuwe generatie samen en ontwikkelt langetermijnpartnerschappen met dynamische actoren. Zo worden nieuwe podia opengesteld voor musici, die daarop tot ieders grote plezier het beste van zichzelf geven. Tijdens de VIBE-concerten zal deze organisatie samenwerken met … Lees verder "In the Streets – VIBE – Concerten"

In the Streets- VIBE – Concerten

Zwaardstraat Zwaardstraat, Brussel

Programmatie door La Maison qui Chante La Maison Qui Chante is een concertzaal in Elsene die zich richt tot een jong publiek. Ze biedt de creatie aan van zangshows en workshops in het teken van zang. Het is de bedoeling te ontdekken, te ademen, te voelen en te zingen! 16u-16u45 : La petite fille aux … Lees verder "In the Streets- VIBE – Concerten"

In the Streets – VIBE – Concerten

Baron Hortastraat Baron Hortastraat, Brussel

Programmatie door La Maison qui Chante La Maison Qui Chante is een concertzaal in Elsene die zich richt tot een jong publiek. Ze biedt de creatie aan van zangshows en workshops in het teken van zang. Het is de bedoeling te ontdekken, te ademen, te voelen en te zingen! 16u30-17u15 : Raphy Raphaël 17u30-18u15 : … Lees verder "In the Streets – VIBE – Concerten"